HAYATINDA Kİ SIRTLANA BİR HELLO DE !

 Helloooo Aşna ve Vişnelerim , 

Bugün ki yazımız bildiğimiz üzere derin ve tartışmaya ucu açık bir konu. 

Öyle bir konu kii , 

 Sağa sola çekiştirsen ohooo neler neler dökülür şöyle dillerimizden  sizi bilmemde benim ağzımın fermuarı baya bozuk bu konuda bilesiniz.... 

Gelelim asıl konumuza , bazı erkekler vardır sınırlarınızı zorlayan size ucu kapalı cevaplar veren ve ayarı olmayan tiplerden bahsediyoruz bir anı bir anını tutmayan dengesiz olanlardan. 

Gizli saklı hani şu Tinder hesabı olanlardır onlar.

Kendilerini dünyanın en mükemmel yedi harikası zanneden beyfendiler. 

Şöyle özetlemek gerekirse bu tip de erkekler biraz dile  ipe zor gelen erkeklerdir , karşılarında ki insanlar ile konuşmayı ve akıcı bir şekilde etkilemeyi çok çok iyi bilirler , siz de içinizden bazen bunu nasıl başarıyor diye düşünebilirsiniz. 

Düşünmeyiniz efendim bizler bu tarzda ki beyfendilere sırtlan tayfası deriz.

Dünyayı umursamaz bir tavırları vardır , en büyük savunması ise '' ben aslında iyi bir adamım sevgiye ihtiyacım var  hiç sevilmedim hep günlük ilişkilerim oldu '' cümlesini size söylemese bile evire çevire söylememiş olsa bile muhakkak bunu bilmenizi ve hissetmenizi sağlar. 

Durun yeni başlıyoruz....

Kısaca uzak durunuz mümkünse de durdurunuz. 

Bu tarz da adamlar sizleri tam olarak yatağa atmanın dertlerine girerler iki kelime ''YATAĞA ATMAK ''

Niye böyle bir şeyle uğraşsın ki ? 

Dediğinizi duydum duymamışım gibi  yapıyorum , çünkü bu tarz da  adamlarımız yatak konusunda duygusal bir bağ hissetmedikleri için öyle kolay kolay   kimse ile beraber olamazlar  zevk dahi alamazlar. 

Cinsel hayatları onlara işkence gibi gelir bu da    hadi bakalım  kısaca yeni birisi yani av katliamı demektir.. 

Her şey çok iyiydi beraberdik bir problem yoktu  ben yetiyordum da , dediğiniz halde sizden birileri gittiyse tebrikler bir sırtlan ile beraber oluvermişsiniz. 

Bu sırtlanlarımız çok uzun süre duygusal ve cinsellik olarak tek bir kadınla devam edemez , çünkü hızlı bir hayat yaşadıkları için monotonluk onlara  kendilerini tam olarak bir kafesteymiş gibi hissettirir. 

Daralırlar , yakınırlar ,kavga çıkartı verirler işe  ailemle aram bozuk konuları sıkışı verir bu bahane aman uzar da gider işte.

Ve yeni bir ava çıkma isteği yaratır , inan ki  bak bu dediğime inan ben öyle kolay yanılmam eğer yeni birisini bulamaz ise tilkinin  dönüp dolaşacağı yer  eeeee malum kürkçü dükkanıdır.

 Çok da sevinmeyin yalnız çünkü  yine size geri gelir evet ama bu çok da uzun sürmez.

Yine başladığınız noktaya geri dönersiniz azıcık gururlu olun bakayım. 

Gerçekten bu tarz adamlar çok zordur çok ama çok emek gerektirir. 

Ben kendime güveniyorum hakkından gelirim diyenler var ise şöyle alalım .. 

Biraz oyunu kurallara göre oynamasını öğrenmenin vakti gelmedi mi ? 

* Size söylenen her duygusal cümlelere artık kanmayın lütfen , karşınızda ki sırtlana ders vermek istiyorsanız en az 30 gün boyunca cinsel olarak hiç bir şekilde bir diyaloglara yada konu açılmasına lütfen müdahale etmeyin. 

* Buluşmalarınızı sürekli dışarıda yapın ve biraz tanımaya çözmeye çalışın bir bakın zayıf noktaları neler , bir kolaçan  edin biraz oynayın cilve yapın , süslenin biraz etrafınızda dönüversin bir afallasın. 

* Sınırlarını zorlayın asla ama asla sizi çözmesine izin vermeyin siz onu çözerken mest edin. 

* * Uslu bir çocuk olmasını öğrensin , cazibesi karşısında eriyip kalmayın. 

* Kalmayın ki kendisinden biraz şüphe olun gösterin onlara çizgilerinizi senin için bazı şeyler evetse evet hayırsa  hayır olduğunu bilsin ısrar etmeye biraz korksun , korkmuyorsa pişmemiştir biraz çiğ kalmış olabilir. 

* Çekip gidiyorsa bana buradan ekmek yok diyorsa  tebrikler güzel yoldasınız , veya kalıyor ise ya hırstır yada gelişme var yola geliyor demektir. 

* Unutmayın ancak bir sırtlan hırs yaptıysa gerçekten önünüze dünyaları serebilir aşık olmanız için , dikkat edin  emin olmadığınız sürece asla ama asla duygusal olarak açılıp eriyip Bizans'ın kapılarını açmayın öyle.

* Daha kaç yıldız daha ekleyip anlatacağım ayol cazibenizi kullanın  , bol yoğun parfümler kullanın kokunuzu ezberlesin. 

* * Zor olayım derken de arka mahallede ki erkek Zeynep gibi de olmayın olaylar birde nasılsın koçum olayına dönmesin.

* Size saygı duymasını öğrensin. 

* Ufak çaplı kriz ortamları yaratın sizin için endişelensin endişelensin ki  değer verdiğini anlasın sorgulasın.

Farkındaysanız her madde de öğrensin diyoruz diyorum da  ,  lütfen bu bir kulaktan çıkmasın yani bir öğretmen gibi imek imek işleyip öğreteceksiniz demek anlamına geliyor  ,  işte bu kısımda çok sabırlı olmanız gerekiyor bir sırtlanı güzelliğinizden daha çok zekanızla alt edersiniz vişnelerim. 

Bana iyi  uykular eh  size de hadi başarılar xoxoxo ..


Yorumlar

Popüler Yayınlar